NEW in de regio* voor 14.00 uur besteld, zelfde dag in huis!!!!


023 5365511   

Krullenspecialist

Jamal Benali is topstylist, krullenspecialist, eigenaar van Stylisimo én gezegend met prachtig krullend haar. Hij had als jongen dezelfde ervaring die veel andere krullentypes ook hebben: geen kapper die wist wat ‘ie met zijn haar aan moest. Gevolg: dan maar lekker kort. Eeuwig zonde van die mooie krullen, maar een goede motivatie voor Jamal: hij besloot zélf de kapper en krullenspecialist te worden die hij altijd had willen hebben.

Na jaren leren en experimenteren met honderden soorten krullen ontwikkelde Jamal JB-curls, zijn eigen krulkniptechniek waarbij het uitgangspunt is dat het haar droog wordt geknipt. Dit heeft als groot voordeel dat goed te zien is hoe krullen natuurlijk vallen en hoe intens elke krul op het hoofd opkrult. Vervolgens wordt iedere haarlok afzonderlijk geknipt waardoor iedere krul zijn optimale veerkracht krijgt.

Als krullenspecialist heeft Jamal zijn eigen krulkniptechniek ontwikkeld genaamd, JBcurls. Bij deze manier  wordt het haar droog en nat geknipt. Hierdoor valt het haar mooi met de krul en slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en pluist minder. Met deze techniek wordt er nooit teveel van het haar afgeknipt, ideaal dus voor iedereen die jaren gespaard heeft voor mooi lang haar.

Kortom, bij Stylisimo knippen we krullenkapsels waarbij de natuurlijke val van je lokken en krullen leidend is. Hierdoor veranderen slagen in krullen, wordt krullend haar luchtig, pluist het niet meer en heeft het meer volume. En heb je teveel krul? Ook dat kan met de combinatie van onze kniptechnieken onder controle worden gebracht.

Om krullen goed te verzorgen geven we altijd advies over wassen en stylen en hebben we een beproefd assortiment topproducten voor krullend haar.

Klanten die hun krullen verzorgen volgens de CG-methode kunnen ook bij ons terecht. We hebben CG-proof producten in ons assortiment en zullen deze gebruiken als je ons dat vooraf even laat weten.

Zoek je een krullenspecialist die je unieke golf, slag, kroes of krul het best tot z’n recht kan laten komen? Maak nu een afspraak.

Kapper Haarlem

Kapper haarlem stylisimo biedt u kwaliteit, integriteit, tips en advisering, professionaliteit en zorgt voor klanttevredenheid!

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Stylisimo Hairstudio?

Klik hier

Heb je een afspraak, maar kun je niet? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Je kunt je afspraak 48 uur van tevoren kosteloos te annuleren. Hou er rekening mee dat als je later dan 48 uur van tevoren afzegt, we kosten in rekening zullen brengen.

Contact

Kapper Haarlem Stylisimo

Spaarnwouderstraat 146-148
2011AH Haarlem

Onze hairstudio is gevestigd tegenover de mooie Amsterdamse Poort in Haarlem.

Copyright sTYLISIMO HAIRSTUDIO